Нетно състояние на Бритни Спиърс: Нейните приходи, недвижими имоти и разводи

...
Поп кралицата Бритни Спиърс, чийто съпруг подаде молба за развод след 14
Коментари Харесай

Поп кралицата Бритни Спиърс, чийто съпруг подаде молба за развод след 14 месеца брак, направи кариера, достойна за блус балада. Заедно с редица огромни хитове, животът на суперзвездата е изпъстрен от също толкова огромни борби, най-вече високопоставената й битка за успешно прекратяване на 14-годишно консерваторство.

Сътресението в личния й живот може да обясни защо нетната стойност на Спиърс е много по-малка от други големи жени поп звезди, като богатството й възлиза на около 60 милиона долара през 2021 г., според Forbes. За сравнение, състоянието на Риана се оценява на 1,4 милиарда долара, докато Тейлър Суифт се оценява на 740 милиона долара, отбелязва Forbes.

41-годишната Спиърс се омъжи за Сам Асгари, на 29, в дома си в Таузънд Оукс, Калифорния, през Юни 2022 г. — седем месеца след като съдия прекрати нейното опекунство по искане на поп звездата. Консерваторството, което беше частично контролирано от баща й, го постави начело на нейната кариера и финанси от 2008 г. насам. Беше остро осъдено от Спиърс, която го описа като злоупотреба.

каза пред съд през 2021 г. „Трябваше „Няма да съм в консерватория, ако мога да работя и да осигурявам пари и да работя за себе си и да плащам на други хора. Няма смисъл“, каза Спиърс.

Колко е нетното състояние на Бритни Спиърс?

Спиърс е струвала 60 милиона долара през 2021 г., както е отбелязано по-горе, като Forbes отбелязва, че по-голямата част от нейното богатство се държи в брокерски сметки, недвижими имоти и пари в брой.

Нейните активи в областта на недвижимите имоти включват многомилионни имения в Калифорния, мезонет в Манхатън и по-скромни имоти в Луизиана, според Wall Street Journal.

Не всички нейни решения за имоти са беше доходоносна, като поп звездата продаде дом от 11 600 квадратни фута в Калабасас, Калифорния, за загуба по-рано тази година. Спиърс продаде дома за около 10 милиона долара, или почти 2 милиона долара по-малко, отколкото е платила за имота малко след брака си с Асгари, според списание People.

Разбира се, по-голямата част от богатството й произтича от нея музикална кариера. След поредица от най-продавани записи, започващи в края на 90-те, Спиърс издава своя албум „Glory“ през 2016 г., но оттогава няма нови албуми. Тя също спря турнето през 2018 г., според Forbes.

Все пак има признаци, че тя се фокусира отново върху музикалната си кариера, като сингъла й с Елтън Джон от 2022 г. „Hold Me Closer“ и сингъла й от 2023 г. с will.i.am „Mind Your Business“.

Съпругът на Спиърс

Съпругът на Спиърс Сам Асгари е актьор и модел, който се е появявал в предавания като „Семейният бизнес“ на BET+. Двойката се запознава на снимачната площадка на видеото на Спиърс от 2016 г. „Slumber Party“, според списание People.

Асгари каза пред Men's Health, че е роден в Иран през 1994 г. и се е преместил в САЩ, когато е бил на 12. Като възрастен той се фокусира върху фитнеса и работи като личен треньор, но той разказа пред списанието, че е изпаднал във финансов стрес, преди да се опита да работи като модел и актьор.

Асгари е третият съпруг на Спиърс, след краткотраен брак с Джейсън Александър през 2004 г. и брака й с Джейсън Федърлайн от 2004 до 2007 г. 

Какво е консерваторство? Правното споразумение в центъра на случая на Майкъл Охер. Попечителството на Аманда Байнс е прекратено след близо 9 години

Бритни Спиърс има ли предбрачен договор?

Според множество публикации Спиърс има предбрачен договор с Асгари.

Твърди се, че споразумението осигурява на Асгари 1 милион долара за всеки две години от брака им, като сумата достига 10 милиона долара след 15 години, според US Weekly. Той също така се съгласи да се откаже от претенции към музикалния каталог на Спиърс, съобщава изданието.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР